Muža prepadol pri stanici. Pri požiari zomrel muž.

26.06.2008 Celý región

Muža prepadol pri stanici: Prešovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie zo zločinu lúpeže 41 ročnému mužovi z Prešova.
Obvinený Prešovčan v utorok (24.6.2008) popoludní pred vchodom do podchodu prešovskej železničnej stanice lúpežne prepadol 49 ročného muža. Obaja predtým spoločne popíjali alkoholické nápoje v jednom zo staničných bistier. Potom, čo poškodený vyšiel von, vybehol za ním obvinený, ľavou rukou ho chytil okolo krku a pravou mu zo zadného vrecka nohavíc vybral peňaženku s hotovosťou 2 215. - Sk, s ktorou následne ušiel. Poškodený je ťažko zdravotne postihnutý a pri chôdzi si pomáha francúzskou barlou. Pri prepadnutí neutrpel žiadne zranenia.

Pri požiari zomrel muž:
Svidnícky policajný vyšetrovateľ začal včera trestné stíhanie pre trestný čin zabitia v prípade požiaru v obci Šandal, okr. Stropkov.
V stredu (25.6.2008) v čase okolo 21:00 h došlo v záhradnej chatke pri jednom z rodinných domov v obci Šandal k požiaru. Oheň vznikol za doposiaľ neznámych okolností, pričom jeho následkom sa udusil 49 ročný muž, ktorý sa v tom čase nachádzal v chatke. Na základe ohliadky tela a následnej pitvy bolo lekárom ako príčina smrti stanovené udusenie splodinami ohňa. Cudzie zavinenie polícia vylúčila.
 

Vyberte región

mark